Τα Αλμυρίκια

Τα Αλμυρίκια είναι ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων που θα συναντήσετε στη παραλία Μουρτερής, σε απόσταση μόνο λίγων μέτρων από την ακτή τα Αλμυρίκια είναι το στολίδι της διάσημης παραλίας της Μουρτερής.

Τα Αλμυρίκια αποτελούνται από 20 διαμερίσματα καλά οργανωμένα και πλήρως ανακαινισμένα με πολλές ανέσεις, φυλασσόμενους χώρους και 24ωρη εξυπηρέτηση για εσάς και τις οικογένειές σας.

Τα διαμερίσματα έχουν πάρει το όνομά τους από το δέντρο που κατακλύζει την περιοχή, το "Αλμυρίκι" που είναι χαρακτηριστικό της περιοχής αλλά και γενικά των περισσότερων ακτών του Αιγαίου, μια ιδέα παρμένη από τον φυσικό μας πλούτο που μυρίζει Αιγαίο!

Το τοπίο τριγύρω είναι καταπράσινο, μεσογειακό και η ατελείωτη παραλία που απλώνεται στα πόδια σας θα διεγείρει όμορφες νεανικές αισθήσεις. Υπάρχουν ταβέρνες που μπορείτε να γευτείτε θαλασσινές λιχουδιές αλλά ακόμα και καφετέριες για να απολαύσετε καλοκαιρινά ροφήματα.

Με έδρα τα Αλμυρίκια μπορείτε να βρεθείτε άμεσα στη παραλία Καλάμου, στη παραλία Κορασίδας, στη παραλία της Κύμης, στη παραλία Αγίων Αποστόλων, την παραλία Σομίου, την παραλία, την παραλία Αγίου Μερκούριου και σε πολλές άλλες. Γεμίστε άμμο έχουμε πολύ!

 Επίσης από την παραλία Μουρτερή μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε γειτονικά  χωρία και πόλεις  οπού θα  μπορέσετε να πάτε εύκολα και γρήγορα, αν θέλετε να συναντήσετε γραφικά τοπία και να φάτε από θαλασσινά μέχρι και φαγητά του φούρνου στα ταβερνάκια που θα βρείτε στο δρόμο σας,  μερικά από αυτά είναι: Πετριές, Αυλωνάρι (με το διάσημο πανηγύρι), Μαρμάρι, Στόμιο, Πλατάνα, Αλμυροπόταμο, Κονίστρες, Στύρα, Κύμη κα.

Από γενιά σε γενιά προσπαθούμε να σας προσφέρουμε κάθε χρόνο και καλύτερη διαμονή, μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία θα φροντίσει για τις δικές σας οικογένειες τις μέρες που θα σας φιλοξενήσει.

Ευχόμαστε να περάσετε όμορφα και να σας μείνουν αξέχαστες οι μέρες κοντά μας.